Voor meer reviews zie review overzicht Google

Hele fijne manier van lesgeven en altijd een goede sfeer in de auto. Ondanks dat ik alles spannend vond heb ik mijn examen dankzij Peter in 1x gehaald. Peter is altijd bereikbaar en de lessen zijn altijd langer dan 1 uur waardoor je je rijbewijs een stuk sneller haalt. Zeker een aanrader ! (Eva)

Vanaf het eerste moment dat je de auto instapt is er een goede en rustige sfeer. Peter legt alles goed uit en het is altijd gezellig in de auto en als je een keer niks zegt en even moet opletten is dat ook goed. Hierdoor heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader! (Kay)

De lessen waren erg gestructureerd en veel geleerd in een korte tijd. De app die Peter gebruikt om zo notities te maken van de lessen en lessen in te plannen is heel handig. De sfeer in de auto was rustig en gezellig. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt voor de lessen!   (Anouk)

Ik vond de lessen altijd erg fijn. Er was een fijne en positieve sfeer in de auto. Ook word er gebruik gemaakt van een goede app waarin voortgang en tips bijgehouden worden. Al met al ben ik erg tevreden en heb ik in 1x mijn rijbewijs kunnen behalen.   (Chris)

Mooie gestructureerde lessen. Ik voelde me op mijn gemak in de auto. Begeleiding bij rijden was goed, werd duidelijk aangegeven waar je goed mee bezig was en waar je juist kon verbeteren. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald echt top!!   (Joyce)

Rijlessen bij Peter van Wijk zijn super duidelijk, gezellig en Peter geeft rustige uitleg. Is erg bekwaam in het vak dat hij uitoefent. Blij dat ik daardoor in één keer geslaagd ben. Bedankt Peter !   (Thijs)

Ik heb heel veel geleerd in een korte periode. Binnen 5 maanden had ik mijn rijbewijs in bezit. De lessen waren fijn, duidelijk en er was een positieve sfeer in de auto. Er was ook een duidelijk overzichtelijke app waar alle lessen instaan. Ook staat er hoe het ging en wat er beter kan. Zeker aan te raden !!   (Fabienne)