De LeerlingApp:

  • Deze app kun je als leerling downloaden in de AppStore of Google Play.
  • De vorderingen die je gemaakt hebt en de verbeterpunten worden vastgelegd in de digitale leskaart op je telefoon. Zo hebben jij en eventueel je ouders altijd in beeld waar je staat in de opleiding. Ook staat er vaak in waar we geweest zijn zodat er afwisseling in de routes zitten. 
  • Je kunt de komende lesafspraken bekijken en je krijgt een herinnering van je rijles.
  • Ook kun je de rekeningen en betalingen inzien. Tevens kun je zien hoeveel lessen er verbruikt zijn en hoeveel je nog tegoed hebt. 

Praktijkboek:

Ik maak gebruik van een zelf ontwikkeld praktijkboek. Hierin staan bijvoorbeeld verkeerssituaties en alle bijzondere verrichtingen. Hiermee wordt het visueel inzichtelijk. Dit gaat je helpen bij het autorijden in de praktijk.

Voorbeeld: de volgende les is de bijzondere verrichting keren d.m.v. drie keer steken. Dan stuur ik je vooraf een uitleg in Word met daarbij meerdere overzichtelijke tekeningen hoe de oefening uit te voeren. Dan ben je vooraf al goed voorbereid. Ook heb ik een paar praktijkboeken te leen indien je dit makkelijker vindt.

 

Theorie in de LeeringApp:

Met de theorie kun je vanuit de LeeringApp oefenen voor je theorie-examen. De theorie bestaat uit 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo's, 334 deeltoetsen en CBR oefenexamens. Zo kun je altijd en overal op je eigen tempo studeren. De LeerlingApp laat je zien waar je gebleven bent en hoeveel je nog moet leren om op schema te blijven, zodat je op tijd klaar bent voor je theorie-examen.